Workshop

Kunsten å blande: Smaken av gulrot + lyden av havet

Dette er en workshop for barn mellom 3 – 7 år med Ronak Moshtaghi. En del av Oslo Opens BOO!Barnefestival, lørdag 22. april.

Dato og klokkeslett: Lørdag 22. april kl. 12:00- 12:40- 13:00- 13:40, 14:00- 14:40, 15:00- 15:40
Sted: Akademirommet, Kunstnernes Hus – Wergelandsveien 17
Varighet: 40 minutter pr. workshop
Teknikk: Blandet teknikk, maling, lukt, smak
Aldersgruppe: 3- 7 år
Foreldre: Kan være med
Drop- in

Del av Oslo Open

Dette er en workshop som gir barn anledning til å oppleve “kunsten å blande” i en åpen atmosfære hvor ingen av ingrediensene i blandingen skal være forutbestemt.

Barn elsker å blande ting, og de gjør det hver eneste dag. Barn er generelt opplært til å blande sammen ingredienser eller objekter som til en viss grad er forutbestemt, at noen blandinger er “passende” mens andre er “upassende”, og for barna betyr det at det å blande har visse begrensninger eller betingelser. Workshopen vil komplimentere slike begrensninger ved å oppfordre barna til å utfordre sin egen kreativitet og gi dem full frihet til å blande alt de ønsker. Slik vil de blande ved å følge sine følelser og sin kreativitet uten å følge instruksjoner og uten å tenke på hva som passer eller ikke passer sammen.

Workshopen vil være inspirert av barna selv, og det forventede resultatet er at barna i høyere grad blir oppmerksomme på de utallige mulighetene som finnes når man blander, for eksempel farger og smaker, lyder og smaker, eller lukter og farger. Workshopen har blitt utviklet i samarbeid med Shiva Sherveh og Mehdi Torkaman.