Nettleseren støttes ikke av khio.no, og siden kan vises feil. Vennligst oppgrader til en moderne nettleser. Hvis dette ikke er mulig, prøv å skru av javascript. Siden vil bli da enklere, men for det meste fungere.

Støttede nettlesere: Chrome 117, Firefox (Android) 118, Android WebView 117, Chrome 117, Chrome 116, Chrome 115, Chrome 114, Chrome 109, Edge 117, Edge 116, Firefox 118, Firefox 117, Firefox 91, Firefox 78, Safari/Chrome (iOS) 17.0, Safari/Chrome (iOS) 16.6, Safari/Chrome (iOS) 16.3, Safari/Chrome (iOS) 16.1, Safari/Chrome (iOS) 15.6-15.7, Opera Mobile 73, Opera 103, Opera 102, Opera 101, Safari (MacOS) 17.0, Safari (MacOS) 16.6, Safari (MacOS) 15.6, Samsung 22, Samsung 21

Javascript er skrudd av. khio.no bør fungere, men med et enklere grensesnitt.

Håndbok for alt du trenger å vite

Håndbok for alt du trenger å vite

Marie Skibenes Botilsrud og Thea Lovise Stangeby har brukt sommeren på å lage studenthåndbok, slik at du skal få en enklere start på KHiO.

–I denne boka finner studentene alt vi ikke fant da vi begynte å studere på KHiO, forteller Marie Skibenes Botilsrud, som sammen med Thea Lovise Stangeby har skrevet studenthåndbok med kart over KHiOs 46.000 kvadratmeter, informasjon om de 6 avdelingene, gode facebookgrupper å bli med i og info som er bra for både fysisk og mental helse.

–Vi har selv brukt så lang tid på å finne ut av ting på KHiO at vi tenkte vi skulle lage denne hånboka slik at studentene får mer tid til å konsentrere seg om studiene og mindre tid på å finne frem, sier de to som i vår var ferdig med henholdsvis 1. og 2. år av bachelorstudiene på grafisk design og illustrasjon.

Boka kan brukes som en oppslagsbok til verksteder, scener, garderober – i det hele tatt alt du måtte trenge. Her er også et kart over Grüneløkka og informasjon om steder med studenttilbud.

–Vårt beste råd til nye studenter er; Ikke vær redd for å spørre, sier Thea Lovise Stangeby. –Vær frampå, men hyggelig. Ta gjerne turen innom andre avdelinger enn der du går selv, det er så mange gode muligheter for samarbeid om man bare møtes.

De forteller at det ikke er så mange som vet hva de har brukt sommeren til, så de er spent på responsen. De få som har fått vite det har blitt overrasket og veldig glad for at informasjonen nå blir samlet i en bok med gode kart.

–Vi har jobbet med det i det stille, men ledelsen på skolen har visst om det og samarbeidet med skolen har vært bra, avslutter de og forteller at det blir boklansering i biblioteket tirsdag 21.08, klokka 16.30, som en del av Fadderuka.

Se program for Fadderuka 2018 

Last ned Studenthåndboka her