Seminar/konferanse

Detalj, bokinstallasjon Peter Puklus. Foto: Julia Kubisty / Thisispaper Studio

Fotobokfestival Oslo: Curators in Conversation

Førsteamanuensis i grafisk kunst og tegning Victoria Browne deltar i en diskusjon om fotobøker i regi av Fotobokfestival Oslo. Dette er en del av hennes kunstneriske utviklingsarbeid ved KHiO.

Sted: Mellomstasjonen, Brynjulf Bulls plass 2

Christian Tunge (prosjektkoordinator ved Melk) vil lede en samtale med Victoria Browne (førsteamanuensis i grafisk kunst og tegning ved Kunsthøgskolen i Oslo og direktør for KALEID editions) og Eline Mugaas (kunstner, Galleri Riis) der temaet er fotobøker som genre. Samtalen inngår i Fotobokfestival Oslo.

Om festivalen

Fotobokfestival Oslo ønsker deg velkommen til et ukesprogram der vi fokuserer på fotoboka som kunstnerisk uttrykk og fenomen – gjennom utstillinger, forelesninger, kunstnersamtaler og mer! Fotobokfestival Oslo ble etablert av Forbundet Frie Fotografer (FFF) i 2009, og er nå en hendelse som finner sted i september hvert år. Festivalen er gratis og åpen for alle.

Årets festival har base på Arbeidersamfunnets plass med hovedutstillingen Precious, Contemporary, Punk. Konseptet er utviklet av årets kuratorer Behzad Farazollahi og Christian Tunge fra MELK og Heavy Books.

I tillegg samarbeider Fotobokfestival Oslo med Fotografiens Hus, MELK, Mellomstasjonen og Tronsmo, som alle har egne satellittprogrammer i egne lokaler som del av årets festival.

Festivalen åpner fredag 15. september kl. 18.00 og står til 21. september.

Facebook Event for Fotobokfestival Oslo