Seminar/konferanse

Fra Designers Saturday 2016 i Katedralen på KHiO. Foto: Designers Saturday.

Designers Saturday på KHiO

Fredag 8. september åpner årets Designers Saturday. KHiO er lokale for konkurransen Best Talents 2017 og flere utstillere. Det hele avsluttes søndag med en auksjon på KHiO sammen med Blomqvist Nettauksjon.

Program Designers Saturday

Designers Saturday Awards Best Talent er ment å være en oppmuntring og påskjønnelse til unge utøvere, samt inspirasjon til videre satsing på møbel- og annen produktdesign innen innredning. Konkurranseresultatene blir offentliggjort under åpningsseremonien fredag 8.september. De ulike bidragene blir å se i Katedralen, ved hovedinngangen på Kunsthøgskolen.

Jurymedlemmene er Vera Kvall, Jonas Stokke, Siren Elise Wilhelmsen og Kriss Daatland.

Om Best Talents
Kriterier for deltakelse

Under årets Designers Saturday får du mulighet til å oppleve, selge og kjøpe prototyper og andre skjulte skatter i forbindelse med design-auksjonen Unika. Auksjonen er et samarbeid mellom Blomqvist Nettauksjon og Klubben for å rette oppmerksomheten mot denne mindre kjente siden av norsk formgiving. Auksjonen blir på Prosjektorget ved Kunsthøgskolen og starter klokken 16.00, søndag 10. september.
Objektene vil bli vist på Blomqvist’s nettsider i forkant av auksjonen og under Designers Saturday, blir de vist i en utstilling frem til auksjonen.

Om auksjonen Unika

Her vil etter hvert komme en liste over utstillere på Kunsthøgskolen og informasjon om installasjoner og workshops.